Digitaal Onderonsje over Corona Herstelfondsen, op 22/9

Nu de samenleving steeds verder opengaat en de ene na de andere steunmaatregel voor maatschappelijke organisaties en bedrijven verdwijnt, zijn er steeds meer fondsen die zich richten op maatschappelijk herstel. Want de coronacrisis laat zijn sporen na in de samenleving, in de culturele sector en onder kwetsbare groepen. Tegelijkertijd zijn er tal van innovatieve initiatieven gestart tijdens de pandemie, die nu op zoek moeten naar middelen en manieren om te kunnen blijven bestaan. 

Omdat ik de laatste tijd regelmatig vragen krijg over welke herstelregelingen er bij bekende en minder bekende Nederlandse fondsen bestaan, en waar maatschappelijke initiatieven, culturele en creatieve organisaties en sociaal ondernemers allemaal terechtkunnen, organiseer ik er op woensdag 22 september 2021, van 10:00 – 11:00 uur een Digitaal Onderonsje over. Dat is een korte informele benen-op-tafel-sessie voor ondersteuners van zulke initiatieven en organisaties uit het hele land. Tijdens de sessie zal ik een overzicht geven van nu lopende en aankomende regelingen die interessant zijn, en kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over nut en noodzaak van zulke regelingen.

Let op: er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar aanmelden (mailtje naar martijn@socialfinancematters.nl) is wel nodig.